Juneng

Produktet

Kompania ka më shumë se 10,000 m² ndërtesa moderne fabrikash.Produktet tona janë në një pozicion udhëheqës në industri dhe eksportohen në dhjetëra vende duke përfshirë Shtetet e Bashkuara, Brazilin, Indinë, Vietnamin, Rusinë, etj. Kompania ka krijuar qendra të shërbimit pas shitjes për të përmirësuar shitjet vendase dhe të huaja dhe shërbimin teknik sistem, krijojnë pandërprerë vlerë për klientët dhe nxisin suksesin e biznesit.

qeliza_img

Juneng

Produkte të veçanta

Bazuar në fitimin e tregut përmes cilësisë së lartë

Juneng

Rreth nesh

Quanzhou Juneng Machinery Co, Ltd. është një degë e Shengda Machinery Co., Ltd. e specializuar në pajisjet e derdhjes.Një ndërmarrje Kërkimore dhe Zhvillimore e teknologjisë së lartë që ka qenë prej kohësh e angazhuar në zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve të derdhjes, makinerive automatike të formimit dhe linjave të montimit të derdhjes.

 • lajme_img
 • lajme_img
 • lajme_img
 • lajme_img
 • lajme_img

Juneng

LAJME

 • Vëmendje duhet t'i kushtohet përdorimit të makinës automatike të formimit të rërës dhe makinës së derdhjes

  Përdorimi i makinës automatike të formimit dhe derdhjes së rërës është një proces kompleks, i cili kërkon respektim të rreptë me procedurat e funksionimit dhe çështjet që kërkojnë vëmendje.Më poshtë janë udhëzimet dhe konsideratat e përgjithshme: Udhëzime për përdorimin e makinës automatike të formimit të rërës: 1. ...

 • Rëndësia e mbajtjes së pastër të punishtes së shkritores

  Është shumë e rëndësishme që punishtja e hedhjes së rërës të mbahet e pastër dhe higjienike, për ndërmarrjet e derdhjes ka rëndësinë e mëposhtme: 1. Mjedisi i sigurt i punës: Mbajtja e pastër e punishtes së hedhjes së rërës mund të zvogëlojë shfaqjen e aksidenteve dhe aksidenteve.Pastrimi i mbeturinave, ruajtja e eku...

 • Përdorimi i Monitorimit në distancë të Industry 4.0 për Makinat e Derdhjes dhe Derdhjes në automatizimin JNI

  Në një kompani automatizimi, monitorimi në distancë i Industrisë 4.0 të ngurtësisë së makinerive të derdhjeve dhe derdhjes mund të arrijë monitorimin në kohë reale dhe kontrollin në distancë të procesit të prodhimit, me avantazhet e mëposhtme: 1. Monitorimi në kohë reale: Nëpërmjet sensorëve dhe pajisjeve për marrjen e të dhënave, fort...

 • giza ka përparësitë e mëposhtme

  Gize, si produkt metalik i përdorur zakonisht, ka këto përparësi: 1. Fortësi dhe ngurtësi e lartë: Gize ka forcë dhe ngurtësi të lartë dhe mund të përballojë ngarkesa dhe presione të mëdha.2. Rezistencë e mirë ndaj konsumit: Gize ka rezistencë të mirë ndaj konsumit: Gize ka rezistencë të mirë ndaj konsumit dhe është s...

 • Udhëzuesi i aplikimit dhe funksionimit të makinës automatike të formimit të rërës

  Makina automatike e formimit të rërës është një pajisje shumë efikase dhe e avancuar e përdorur në industrinë e shkritores për prodhimin masiv të kallëpeve të rërës.Ai automatizon procesin e prodhimit të mykut, duke rezultuar në rritjen e produktivitetit, përmirësimin e cilësisë së mykut dhe uljen e kostove të punës.Këtu është një aplikim dhe...