Џунинг

Производи

Компанијата располага со повеќе од 10.000 m² модерни фабрички згради.Нашите производи се на водечка позиција во индустријата и се извезуваат во десетици земји, вклучувајќи ги САД, Бразил, Индија, Виетнам, Русија, итн. систем, незапирливо создаваат вредност за клиентите и го поттикнуваат деловниот успех.

cell_img

Џунинг

Карактеристики производи

Базирано на пазарна победа преку висок квалитет

Џунинг

За нас

Quanzhou Juneng Machinery Co., Ltd. е подружница на Shengda Machinery Co., Ltd. специјализирана за опрема за лиење.Претпријатие за високотехнолошки истражувања и развој, кое долго време се занимава со развој и производство на опрема за леење, машини за автоматско обликување и монтажни линии за лиење.

 • news_img
 • news_img
 • news_img
 • news_img
 • news_img

Џунинг

ВЕСТИ

 • Треба да се обрне внимание на употребата на автоматска машина за обликување песок и машина за истурање

  Употребата на автоматска машина за обликување песок и машина за истурање е сложен процес, кој бара строго почитување на оперативните процедури и работи на кои им треба внимание.Следниве се општи упатства и размислувања: Инструкции за употреба на автоматска машина за обликување песок: 1. ...

 • Важноста да се одржува чиста работилницата за леење

  Многу е важно работилницата за леење песок да се одржува чиста и хигиенска, за претпријатијата за леење ја има следната важност: 1. Безбедна работна средина: Одржувањето на работилницата за леење песок чиста може да ја намали појавата на несреќи и несреќи.Чистење на отпадоци, одржување на еднаква...

 • Искористување на индустријата 4.0 далечински мониторинг за машини за лиење и обликување во автоматизација на JNI

  Во компаниите за автоматизација, тврдоста Индустрија 4.0 далечински мониторинг на одлеаноци и машини за обликување може да постигне следење во реално време и далечинско управување на производниот процес, со следните предности: 1. Мониторинг во реално време: Преку сензори и опрема за стекнување податоци, тешко...

 • леано железо ги има следните предности

  Лиеното железо, како најчесто користен метален производ, ги има следните предности: 1. Висока јачина и цврстина: Лиеното железо има висока јачина и цврстина и може да издржи големи товари и притисок.2.Добра отпорност на абење: Лиеното железо има добра отпорност на абење: Лиеното железо има добра отпорност на абење и е ...

 • Упатство за примена и работа на автоматска машина за обликување песок

  Автоматската машина за обликување песок е високо ефикасна и напредна опрема што се користи во леарната индустрија за масовно производство на калапи за песок.Го автоматизира процесот на правење мувла, што резултира со зголемена продуктивност, подобрен квалитет на мувлата и намалени трошоци за работна сила.Еве апликација и...