Vær oppmerksom på bruken av automatisk sandstøpemaskin og hellemaskin

_cgi-bin_mmwebwx-bin_webwxgetmsgimg__&MsgID=4283560797027581265&skey=@crypt_d7426677_768881f29adc5ccf3a2743d0641d64webappid=wxweb_file

Bruken av automatisk sandstøpemaskin og hellemaskin er en kompleks prosess, som krever streng overholdelse av driftsprosedyrer og saker som trenger oppmerksomhet.Følgende er generelle instruksjoner og hensyn: Instruksjoner for bruk av automatisk sandstøpemaskin:

1. les og forstå manualen nøye: før du bruker den automatiske sandstøpemaskinen, sørg for å lese manualen nøye og sikre at alle operasjonstrinn og sikkerhetskrav er forstått.

2. sjekk integriteten til utstyret: før hver bruk, vennligst sjekk om delene av utstyret er intakte og sørg for at alle sikkerhetsanordninger fungerer normalt.

3. forberedelse av sand: konfigurer og klargjør den nødvendige sanden i henhold til prosesskravene, og legg den til beholderen til automatisk sandstøpemaskin.

4. Juster utstyrsparametere: Juster alle parametere for automatisk sandstøpemaskin, for eksempel vibrasjonsfrekvens og sandtrykkstyrke, i henhold til produktkrav og prosessflyt, for å sikre kvaliteten og produksjonseffektiviteten til modellen.

5. formpreparering: start den automatiske sandmaskinstøpemaskinen og klargjør formen i henhold til prosesskravene.Dette kan inkludere lukking av malen, fylling av sand, ekstrudering eller vibrasjon.

6. fullfør formforberedelsen: når formprepareringen er fullført, åpner du den automatiske sandstøpemaskinen og fjerner den forberedte formen.

Instruksjoner for bruk av automatisk skjenkemaskin: 1. sikker bruk: før du bruker den automatiske skjenkemaskinen, sørg for at alle relevante sikkerhetsinnretninger fungerer som de skal, og ta passende personlige vernetiltak.

2. tilberedning av legeringsvæske: egnet legeringsvæske tilberedes i henhold til støpekrav og plasseres i legeringsvæskeboksen.

3. Juster utstyrsparametere: juster parametrene til automatisk hellemaskin, for eksempel helletemperatur, trykk og strømningshastighet, i henhold til egenskapene og prosesskravene til legeringen som brukes.

4. Formpreparering: Plasser den forberedte formen på benken til den helautomatiske hellemaskinen og sørg for at formen sitter godt fast.

5. helling: start den automatiske skjenkemaskinen og bearbeid i henhold til forhåndsinnstilte parametere.I helleprosessen, vær oppmerksom på flyten av legeringsvæsken for å sikre at hellingen er jevn.

6. fullfør hellingen: etter helling, lukk den helautomatiske hellemaskinen, og vent til legeringsvæsken har stivnet helt og avkjølt, fjern støpegodset.

Ovennevnte instruksjoner og forhold som trenger oppmerksomhet er kun generell veiledning.I praktisk drift skal operasjonen utføres i samsvar med manuelle og prosesskrav til spesifikt utstyr, og sikkerhetsbestemmelsene skal følges strengt.


Innleggstid: 16. desember 2023